Quin és el joc mlb amb més puntuació?

La puntuació combinada més alta en un joc és 49 funciona el 25 d'agost de 1922, quan els Chicago Cubs van derrotar als Phillies de Filadèlfia per 26–23. El rècord de més carreres anotades per un equip en una sola entrada és de 18, establert pels Chicago White Stockings (ara els Chicago Cubs) contra els Detroit Wolverines el 6 de setembre de 1883.

Quina va ser l'explosió més gran de la història de la MLB?

Baseball's Biggest Blowout Games explica la història dels jocs més desequilibrats de la història del beisbol de la lliga major. El partit més gran de la història de la lliga major va ser el 22 d'agost de 2007, quan els Texas Rangers van vèncer als Orioles de Baltimore per 30-3. Això és un diferencial de 27 tirades.

Quin és el joc de la MLB amb més puntuació a l'era moderna?

La majoria de carreres anotades per un equip en un sol partit són 36, pels Chicago Colts (ara els Cubs) contra els Louisville Colonels el juny de 1897. El rècord "modern" (és a dir, després de 1900) és 30 anotats pels Texas Rangers contra els Orioles de Baltimore l'agost de 2007.

Quin és el joc de la MLB amb més puntuació per un equip?

Pel que fa al gol d'un equip en un sol partit, l'equip de Chicago NL, llavors conegut com a White Stockings, va establir el rècord amb el seu Victòria per 36-7 sobre Louisville el 1897.

Hi ha hagut mai un partit de 27 punts?

Necciai és recordat millor per la gesta única de posar fora a 27 batedors en un joc de nou entrades, que va aconseguir a la Lliga dels Apalatxes de la Classe D el 13 de maig de 1952. És l'únic llançador que ho ha fet mai en una entrada de nou. partit de lliga professional.

TEX@BAL: Els Rangers anoten 30 carreres contra els Orioles

Un equip de beisbol ha anotat mai 1000 carreres en una temporada?

La primera vegada que un equip va anotar almenys 1.000 carreres en una temporada va ser l'any 1930, quan els ianquis va anotar 1.062 carreres i els St.... Els Red Sox de 1950 van anotar 1.027 carreres i van acabar tercers, mentre que els indis de 1999 van anotar 1.009 i van acabar primers a la Divisió Central. Els Yankees de 1999 van guanyar el banderín.

Quina és la puntuació més alta en un partit de bàsquet?

El 13 de desembre de 1983, els Detroit Pistons van vèncer als Denver Nuggets 186-184 en la triple pròrroga. Va ser, i segueix sent, el partit amb més puntuació de la història de l'NBA.

Quin és el partit amb més puntuació de la història de l'NBA?

El 2 de març de 1962, Wilt Chamberlain va anotar 100 punts i va treure 25 taulers, com a membre dels Philadelphia Warriors en la victòria per 169-147 sobre els New York Knicks.

Quina és la puntuació més alta al futbol?

AS Adema 149–0 SO l'Emyrne va ser un partit de futbol jugat el 31 d'octubre de 2002 entre dos equips a Antananarivo, Madagascar. Té el rècord mundial de la puntuació més alta, reconegut pel Llibre Guinness dels Rècords.

Quin és el partit de MLB més llarg que s'ha jugat mai?

Els Pawtucket Red Sox i els Rochester Red Wings, dos equips de la Triple-A International League, van jugar el partit més llarg de la història del beisbol professional. Va durar 33 entrades, amb 8 hores i 25 minuts de joc temps.

Quin és el to més ràpid mai gravat?

El llançament més ràpid mai llançat

Com a resultat, se li atribueix a Aroldis Chapman haver llançat el llançament més ràpid de la història de la MLB. El 24 de setembre de 2010, Chapman va fer història de la MLB. Després, un llançador de relleu novell dels Cincinnati Reds, el jugador de foc va llançar una bola ràpida marcada a 105,1 mph per PITCH/fx.

Quin és el partit de l'NBA amb més puntuació sense pròrroga?

Partit de l'NBA amb més puntuació de la història de la temporada regular sense OT. El 2 de novembre de 1990 quan es van registrar els Golden State Warriors victòria per 162-158 sobre els Denver Nuggets al McNichols Arena. Els Warriors i Nuggets es van combinar per fer 120 cistelles, de les quals només sis eren triples.

Quin és el partit amb menys puntuació de la història de l'NBA?

Rècord de puntuació més baixa de l'NBA

El 22 de novembre de 1950, els Fort Wayne Pistons van derrotar els vigents campions dels Minneapolis Lakers per 19 a 18, en el partit que passaria a la història com el partit amb menys puntuació (37 punts combinats).

Quin és el quart més golejador de l'NBA?

El quart individual amb més puntuació de la història de l'NBA va ser 99 punts combinats pels San Antonio Spurs (53) i els Denver Nuggets (46). El quart en qüestió va ser el quart d'un partit de l'11 de gener de 1984. Aquest va ser un joc salvatge, ja que els Nuggets van guanyar amb un marcador final de 163-155.

Un partit de bàsquet ha arribat mai als 200 punts?

Resum. El partit de la temporada regular amb més puntuació de la història de l'NBA és el Partit de triple pròrroga entre els Detroit Pistons i els Denver Nuggets el 13 de desembre de 1983. ... El partit de la temporada regular amb més puntuació en la reglamentació va ser entre els Golden State Warriors i els Denver Nuggets el 2 de novembre de 1990.

Qui va anotar més de 100 punts en un partit de bàsquet?

El 2 de març de 1962, Wilt Chamberlain va establir el rècord de puntuació d'un sol partit de l'NBA sumant 100 punts per als Philadelphia Warriors en una victòria de 169-147 sobre els New York Knicks. No 98 punts, no 102, sinó un bonic i rodó 100, un rècord imponent establert per un jugador més imponent.

Quin és el partit amb més puntuació de Michael Jordan?

El 20 d'abril de 1986, al joc 2 de la sèrie de la primera ronda contra els Celtics, Jordan va anotar els seus mítics 63 punts, un rècord que encara es manté. El davanter estrella dels Celtics, Larry Bird, va dir: "És el jugador més emocionant i fantàstic del partit d'avui.

Quants equips de la MLB han anotat 1000 carreres en una temporada?

Des de 1900, set equips han anotat 1.000 o més curses en una temporada, la més recent va ser els Indis de Cleveland de 1999, que van anotar 1.009 carreres per convertir-se en el primer equip des dels Mitjans Rojos de Boston de 1950 (1.027) en arribar a quatre dígits.

Algun equip ha marcat mai en les 9 entrades?

Des de 1900, només dos equips han aconseguit marcar en cadascuna de les nou entrades d'un partit. L'1 de juny de 1923, el Gegants de Nova York ho va fer contra els Philadelphia Phillies, guanyant 22-8.